לחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

22/04/2011 | 20:18 | מאת: מני

שלום משך שנים בבדיקה שגרתית נשלחתי לרופא עיניים לבירור פשר לחץ תוך עיני וזה קבע שיש לי לחץ תוך עיני המחייב מעקב רבעוני וטיפות עיניים. לאחרונה הלכתי לרופא אחר אשר הטיל ספק בקביעה זו ושלח אותי לעשות בדיקות עובי קרנית שדה ראייה וכן עקומת לחץ משך יום שלם בבית חולים. מסקנתו היתה כי כל השנים סתם לקחתי טיפות עיניים כל ערב ולפעמים פעמיים ביום וסתם רצתי לרופא כל רבעון האם מגיע לי פצוי על כל זה? נראה כאילו היה לרופא הקודם היה נוח לעצום עיניים ולזכות בעוד עבודה ומטופל כי הוא היה ממש לא נעים ולחוץ..

28/04/2011 | 10:58 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, כדי לקבל פיצוי יש צורך להוכיח כי האבחנה המוטעיצת שניתנה הינה בלתי סבירה ורשלנית וכי נגרם נזק בשל ההתרשלות. במידה ולא נגרם נזק קבוע בשל הטעות באבחנה מעבר לביזבוב זמן בביקורות מיותרות הרי שיש לשקול אם עלויות התביעה אשר אינן זולות מצדיקות הגשת תביעה בה הפיצוי הצפוי אינו רב. כדי לבחון את הנושא מומלץ לערוך יעוץ עם עורך דין מנוסה בתחום הרשלנות הרפואית. בברכה, עורך דין עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית