התקף לב

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

04/04/2011 | 21:06 | מאת: דנה

אמא שלי הזמינה רופא הביתה בשל כאבים בגב, כתפיים, סחרחורות ובחילות. הרופאה נתנה לה וולטרן למרוח על הגב ובמידה והכאבים יתחזקו לגשת לבית החולים. למחרת בבוקר אמא קיבלה התקף לב. האם ניתן לתבוע את אותה רופאה על כך שהיו כל הסימנים ועדיין הרופאה לא ביצעה לאמא א.ק.ג???

04/04/2011 | 21:45 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, על פניו מהתיאור שנתת נראה כי אכן יש אפשרות כי הטיפול הרפואי שניתן לא עמד בסטנדרט סביר. אני ממליץ לפנות בהקדם אל עורך דין מנוסה בתחום לבחינת המקרה. במידת הצורך את יכולה לפנות אל משרדנו לקבל הסברים נוספים ויעוץ טלפוני 03-7369253 או 052-3596150. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית