תביעת נזיקין חו"ל

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/02/2011 | 18:34 | מאת: עודד

שלום, אבי חזר מחופשה באנגליה במוצ"ש. יומיים לפני זה ביקר מוזיאון שנמצא בתוך ספינה ותוך כדי מעד ונפל במדרגות. כרגע אבי נמצא בביה"ח בישראל, ממתין לניתוח עקב קרע בשריר. יש לציין שהיה לו ביטוח נסיעות לחו"ל ומעבר לזה יש לו ביטוח רפואי. האם ניתן לתבוע את המוזיאון (ולא את חב' הביטוח)? במידה וכן- מה הפרוצדורה? תודה מראש, עודד

02/03/2011 | 17:02 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, את המוזיאון על פי הנתונים שמסרת ניתן יהיה לתבוע רק בבית משפט במקום התאונה קרי אנגליה וזאת בעזרת עו"ד אנגלי. מדובר לרוב עבור אזרחים זרים בהליך לא זול ומורכב שבד"כ משתלם כלכלית אם יש נזק חמור ומשמעותי וגם אחריות המזיק הינה ברורה. בברכה, עורך דין עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית