ניתוח בעמוד השדרה בחוליות הלא נכונות!

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

22/02/2011 | 16:09 | מאת: ראמי

שלום רב:\ לפני כשש שנים אמא עברה ניתוח גב לקיבוע חוליות אחרי הניתוח היא המשיכה לסבול מכאבים אך בעזרת תרופות סבלה פחות. לאחרונה הכאבים התעצמו מאוד והתאשפזה מכך(בחודש 01/11). הרופא קבע לבצע CT דחוף ...ואז התברר שבניתוח שעברה אז הרופא קביע החוליות הלא נכונות ולדעת הרופא זה החמיר הלחץ והדיסק בחוליות שהיו צריכות להיות מקבעות בניתוח,הרופא קבע שהיא צריכה לעבור ניתוח חוזר) התחלתי לחפש את הרופא המנתיח והתברר שהרופא כבר איננו בחיים. יש לציין שהניתוח התבציע בצורה פרטית ע"י הרופא דרך המושלם מקופת חולים כללית (בבית חולים פרטי). לציין שלמנו הרבה כסף אז....!!! השאילה: 1.האם אפשר לתבוע משהו בכל זאת?ואיך? 2.האם אתה ממליץ על עו"ד מסויים?

02/03/2011 | 16:54 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, העובדה כי הרופא אינו בחיים אינה מונעת הגשת תביעה - ניתן לתבוע את עזבוןו המנוח ובמרבית המקרים ביטוח האחריות מקצועית שלו תקף וחל. כדאי שתתאם פגישות עם 2 - 3 עורכי דין מנוסים בתחום הרשלנות הרפואית ובהתאם להתרשמותך תתקדם עם אחד מהם. בברכה, עורך דין עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית