נפגעתי באופן קשה מאד מטיפול רפואי ניסיוני

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

22/02/2011 | 11:59 | מאת: דניאלה

שכרתי את שירותיה של עו"ד המומחית לתביעות רשלנות רפואית, כבר מספר חודשים שאנו פונים לכל נוירולוג וראומטולוג אפשרי ברחבי הארץ, ואף אחד לא מוכן לרשום חוות דעת, האם אתה מכיר ולו רופא אחד פנסיונר או לא העוסק בתחומי נוירולוגיה או ראומטולוגיה שיהיה מוכן לסייע לי??? אני פשוט חסרת אונים, ולמיטב הבנתי ללא חוות דעת רפואית אין בכלל טעם להתחיל בהליכים משפטיים, כלומר אני נפלתי בין הכיסאות. תודה רבה.

23/02/2011 | 11:03 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, צר לי אך איני נוהג במסגרת הפורום להמליץ על רופאים או בעלי מקצוע. יש מספר מומחים רפואיים בתחומי הנוירולוגיה אשר במקרים המתאימים מוכנים לכתוב חוות דעת בתשלום כמובן. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית