שלום רב!אימי גילתה בגיל 55 גידול בקיבה שפיר!לאחר

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

05/02/2011 | 18:56 | מאת: שי

מכן נשלחה לסדרת טיפולי כימוטררפיה קשה!הטיפול שקיבלה לא היה מתאים לה ולאחר 3חודשים הצילום הראה 2 גרורות בריאות!שיחה שנהלתי עם מם פרופסורים נאמר לי שהיו צריכים לשלחה לניתוח ולאחר מכן לתת כימוטרפיה!אימי נפטרה לפני חודש וחצי עם יסורים קשים!חשוב לציין שלבסוף נותחה לפני חצי שנה והרופאים אמרו שמצבה קשה והגידול התפשט!האם יש מקום לתביעה?ברשותי כל הדיסקים שלה עם פד סיטי!תודה רבה!

08/02/2011 | 08:53 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, אני משתתף בצערך על מות אימך. מבלי לבחון את התיעוד הרפואי ולהתייעץ עם מומחה רפואי מתאים לא ניתן לדעת אם התגלתה רשלנות רפואית במקרה זה. אני סבור כי כדאי שתפנה בצורה מסודרת אל עו"ד מנוסה בתחום הרשלנות הרפואית שיוכל לסייע לכם בבירור המקרה על ידי הפנייתכם למומחה הרפואי המתאים ביותר. בברכה, עורך דין עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית