רופא מומחה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/01/2011 | 13:57 | מאת: א.מ

שלום רב אני רוצה להגיש תביעה על רשלנות רפואית בגלל השארת שארית שליה ברחם לאחר לידה אשר גרמה לכאבים ודימום וגם לאחר ביקורים נוספים במיון לא פתרו את הבעיה והכדורים לא עזרו, אך אני לא מוצאת מומחה בתחום הגניקולוגיה והמיילדות באזור הצפון. האם אתה יכול להפנות אותי או להדריך אותי איך למצוא? בנוסף מה עלות של חוות דעת כזו? אני יודעת שאני צריכה לגשת לעו"ד, אך האיינית שלי עכשיו סיימה ואני רוצה לתת לה את התיק. אנא תדרך אותנו

18/01/2011 | 15:27 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, לצערי איני נוהג להמליץ בפורום זה על בעלי מקצוע ורופאים. ניהול תיק רשלנות רפואית דורש ניסיון בתחום משפטי מורכב זה ולכן מומלץ שעורך דין מנוסה אשר עוסק בתחום זה של רשלנות רפואית כתחום עיסוק עיקרי יסייע לך. עורך דין מנוסה יוכל גם להפנות אתכם למומחה הרפואי המתאים. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית