ריפלינג

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/02/2009 | 11:08 | מאת: עפרה

עברתי ניתוח להגדלת חזה ונוצר לי קפל בדופן החזה הנקרא ריפלינג. האם זו רשלנות רפואית? האם ניתןלתבוע? תודה מראש עפרה

18/02/2009 | 17:27 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

עופרה שלום, תופעת הריפלינג יכולה לנבוע הן מסוג השתל והן מטכניקת הניתוח. כדי לענות על שאלתך, יש לקבל חוות דעת משפטית של מומחה פלסטיקאי. לשם התחלה, תוכלי להיבדק על ידי פלסטיקאי שלא לצורך חוות דעת משפטית, אלא לצורך קבלת דעה רפואית נוספת, באשר לשאלה אם היתה התרשלות כלשהי. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

מנהל פורום רשלנות רפואית