החלטה לא לנתח כרשלנות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

21/09/2010 | 01:16 | מאת: דינה

האם ניתן לתבוע בית חולים על רשלנות כתוצאה מהחלטה שגויה לא לנתח כאשר החולה הופנתה לביה"ח לניתוח. כתוצאה מההחלטה לא לנתח נוצרו סיבוכים וכיום הניתוח הפך למסובך ומסוכן יותר אך הכרחי.

28/09/2010 | 09:59 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, החלטה על מתן טיפול או על הימנעות ממתן טיפול רפואי חייבת להיות סבירה ולעמוד במבחן הרופא הסביר. אם ההחלטה שלא לטפל או לא לנתח אינה סבירה וגרמה לנזק ניתן בהחלט לשקול תביעה. כדי לבדוק את במקרה בצורה מסודרת מומלץ לפנות אל עו"ד מנוסה בתחום שיוכל לסייע לך באיסוף התיעדו הרפואי והפניה למומחה רפואי מתאים שיבחן את המקרה. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית