שבר מרוסק באולנה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/02/2009 | 16:31 | מאת: הליין

הגעתי למיון אורטופדי בבית חולים עם שבר מרוסק עם תזוזה בחלק הדיסטאלי של האולנה (לאחר נפילה מסוס). רופא אורטופד מומחה החליט לא לעשות מניפולציה וגיבס עד המרפק. כעבור כמה ימיים רופא קופ"ח אורטופד מומחה האריך את הגבס עד מעל המרפק. כעבור שש שבועות הוא הוריד את הגבס, אולם השבר נשאר לא מחובר. אז עברתי רופא, עשו קיבוע בניתוח ואז השבר התאחה. אולם כבר היו הידבקויות ולכן נלצתי לעבור פיזיוטרפיה, ריפוי בעיסוק, ועד היום (שלוש שנים אחרי) אין תפקוד מלא של היד. האם אני יכולה לטעון לרשלנות של שני האורטופדים הראשונים שלא עשו מניפולציה וגיבסו?

07/02/2009 | 16:52 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

הליין שלום, יתכן מאוד שמדובר ברשלנות. אני מציע שתתייעץ עם עו"ד שעיסוקו רשלנות רפואית, על מנת שידריך אותך כיצד לפנות לרופא מומחה בתחום האורטופדי, על מנת שיחווה את דעתו: ראשית, האם פעולות הרופאים אכן חורגות מהפרקטיקה הרפואית המקובלת, ובכך מהוות התרשלות. שנית, האם נותן נזק ביד. שלישית, האם יש קשר סיבתי בין הנזקים שנותרו ביד לבין ההתרשלות, והאם, בטיפול נכון, לא היו נותרים נזקים. רק לאחר מכן ניתן להגיש תביעה. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

07/02/2009 | 17:07 | מאת: הליין

תודה על תשובתך המהירה. איך אני יכולה למצוא עו"ד המטפל ברשלנות רפואית באיזור הצפון?

מנהל פורום רשלנות רפואית