טיפול שיניים כושל בצבא

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

29/12/2008 | 14:39 | מאת: אמיר

ד"ר שלום לפני 4 שנים כשהייתי עוד חייל בסדיר שברתי 2 שיניים צדדיות במהלך תרגיל גדודי. רופאי השיניים בצבא היו אז לפחות אנשי מילואים כך שלא יכלו לבנות לי טיפול של כמה מפגשים. בקיצור במקום לעשות לי מבנה וכתר הרופא עשה מין קומבינה כזו שבעצם במקום שן הייתה לי מין יציקה כזו (כאילו החומר שממנו עושים סתימה רק במקום שן)... דבר שהיה מכוער ללא ספק וזה כבר לא בסדר מה שיותר לא בסדר הוא שלאחר שהשתחררתי באתי לרופא שיניים פרטי והוא אמר לי שלרופא שהשאיר לי את הפה ככה צריך לשלול את הרשיון. לבסוף לא הייתה ברירה והרופא היה חייב לעקור לי את השיניים מהשורש במקום להתסמך על הבסיס שלהם להמשך טיפול דבר שכמובן הופך לזמן, כסף, וסבל........ מה אתה אומר ? תודה אמיר

29/12/2008 | 19:34 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

אמיר שלום, ראשית, מהפן המקצועי אין באפשרותי, כמובן, לחוות דעת בשאלה האם היתה התרשלות בטיפול. שנית, מהפן המשפטי, לצערי איני עוסק בנושא של תביעות מול קצין התגמולים. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן ,M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

מנהל פורום רשלנות רפואית