ממתינה 2.5 שנים לניתוח באא"ג בילינסון שנדחה שוב

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

20/06/2016 | 19:46 | מאת: צוריה

נתוח שנקבע לשבוע הבא נדחה בהודעה של 5 ימים מראש. ממתינה מאז ינואר 2014 להזמנתי לנתוח. לדברי המומחים בביה"ח כל דחיה הופכת את הנתוח למסוכן ומורכב יותר. מדובר בכריתת גויטר רטרוסטרנאלי ענק- אונה שמאלית, שמימדיו לפני שנה- לפי MRI-שמימדיו: קוטר:4-7 ואורכו 12-14. הסטה של ושט וקנה נשימה, נגיעה בכלי דם. הנתוח חייב להערך רק בביח ציבורי עם כוננות של כירורג בית חזה, מומחה כלי דם וטיפול נמרץ נגיש וכמובן על ידי מנתח א.א.ג. מומחה. פניות חוזרות ונשנות לביהח הסתכמו בהזמנה לשבוע הבא, אחרי שנתיים וחצי, וגם הפעם זה נדחה למועד בלתי ידוע. חשה חסרת אונים כנגד המפלצת הבירוקראטית ומבקשת עצה ופתרון.

צוריה שלום רב., עליך להיוועץ מידית עם מומחה פרטי לעניין זה.,

28/06/2016 | 13:56 | מאת: צוריה

האם כוונתך למומחה משפטי? האם לברר כרשלנות רפואית של בית החולים?

מנהל פורום רשלנות רפואית