בקשה למחיקת רשומה רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

08/02/2015 | 07:01 | מאת: חנה אללי

ב-4/6/2014 הגשעתי למיון עם דימום באף וטענתי לאלימות במשפחה. העו"ס בחוו"ד סילפה דברים השמיטה ושינתה. ובסופם כתבה ה:המלצה חוו"ד פסיכיאטר. התלוננתי לבית החולים על כך. ותשובת האחראטית על העו"ס : שזו רק חוות דעתה. אבל בבואי למיון נתקלתי בקליק של האופק שנכתב PARANOID/ כיצד אני מבקשת למחוק רשומה רפואית מתוך התיק הרפואי שלי שנכתב ללא סמכות של פסיכיאטר!! אשמח לתשובה ולהגעה לפגישת יעוץ

15/02/2015 | 14:22 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

שלום רב, שינוי רשומה רפואית הנו ענין בעייתי ביותר מכמה בחינות משפטיות, הן מדיקולגליות והן מבחינת הגנה על פרטיות ואבטחת מידע.בוודאי שהנושא רגיש אף יותר כאשר מדובר בעניינים שבפסיכיאטריה. בכ"ז על מנת לעשות כן, יש לפנות למחלקה לניהול סיכונים בבית החולים בו טופלת ולהגיש בקשה מסודרת לשינוי הרשומה. במידה ולא נענים לבקשתך, ניתן להגיש בקשה לבית משפט להורות לבית החולים לשנות את הרישום אולם אז יש צורך בהוכחה מורכבת של רישום ללא סמכות ושתוכן הרישום אינו נכון. לעניות דעתי גם במקרה כזה הרשומה לא תשונה אלא נכון להוסיף רישום כי זה נעשה בחוסר סמכות ושמה שנרשם אינו נכון. בברכה,

25/05/2015 | 06:52 | מאת: בתגובה לחנה אללי

היו מקרים שחולים הושלכו לאשפוזים כפויים במתקני כליאה פסיכיאטרים רק מגלל הערות אומללות מהסוג שהיא מציינת. עוסי"ות, אחיות "מדביקות" בקלות הערות פסיכיאטריות מתוך חוסר תבונה וגסות רוח האפיינית למי שחונך בישראל. צודקת הפונה בדאגתה למחוק הערה אומללה זאת.

מנהל פורום רשלנות רפואית