תינוק עם שבר בשוק ואף אחד לא יודע ולא ראה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/06/2014 | 09:40 | מאת: יעל

שלום רב ביום ראשון התקשר מהגן רבע שעה לפני שאני באה לאסוף את בני וטענו שהוא מתלונן על כאב ברגליים .בני בן שנה ו3 חודשים אינו מדבר רק זוחל והחל ללכת בשבועים האחרונים . שניסיתי להעמיד אותו בגן הוא נעמד על רגל אחת וישר הלכתי לרופא וישר הלכתי למיון ששם גיבסו אותו הצוות בגן לא יודע איך זה קרהממש לא שמעתי לא ראיתי מה אני אמורה לעשות ? למי אני אמורה לפנות? האם יש אפשרות שזה קרה לא בגן ? למרות שיש לי מיום שבת ומיום ראשוןלפני שהלך לגן ילד הולך זוחל ...והצוות לא שם לב שהילד פתאום רק יושב לא זז בוכה אז מרימים אותו ונותנים לו לאכול או מרדימים אותו כי הוא עייף אחרי שהות שלנו באילת . במיון נאמר לי שזה לא יכול לקרות יום לפני . מה אני אמורה לעשות עכשיו ?????? תודה רבה מראש אמא עם שבר

24/06/2014 | 13:46 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

יעל שלום, שאלתך אינה בתחום הרשלנות הרפואית. למרות זאת אנסה להשיב באופן כללי. ראשית עלייך לוודא שבנך מקבל את הטיפול הרפואי הטוב ביותר ונבדק על ידי אורטופדים מומחים. אני הייתי בודק גם את האפשרות של בעיה בסיסית הגורמת לשברים ללא תגובה יוצאת דופן של הילד. ללא כל קשר, אם קיים ברשותך תיעוד (עדות של מישהו שראה אותך מביאה אותו בבוקר) שהילד הגיע לגן בריא וחזר עם רגל שבורה, ניתן לבחון אפשרות של הגשת תביעה כנגד המוסד החינוכי. בברכה, יאיר סקלסקי, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית