שיתוף פעולה בין עו"ד לרשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

29/04/2014 | 15:58 | מאת: הודיה

יקירביץ - רובינשטיין עו"ד שלום רב, אשאל שאלה טיפה מורכבת אקווה כי תבינו את שאלתי. במידה ותביעה מגיעה לפשרה ו/או לפסק דין... לא כל תביעה כזו שהתובעים מקבלים פיצוי מתפרסמת עקב התנגדות הבית חולים ו/או התנגדות התובעים : " אין צורך שידעו שנפגענו". שאלתי הינה : ( לצורך הדגמה בלבד ולהבנת שאלתי) נניח שתביעה שהוגשה על ידכם והסתיימה בפשרה, שלתובע נגרם שיתוק בגפיים ובית חולים שילם פיצויים, ופונים בפורום זה שואלים על אותה בעיה והינכם אומרים אנו כבר נתקלנו בעבר במקרים כאלו של שיתוק בגפיים וכו'... האם עו"ד אחרים יכולים לפנות אליכם בבקשה של : יש לנו מקרה דומה, אך עד כה לא מצאנו הוכחות לכך...האם ניתן לבקש ולהשתמש בפשרה/ פסק דין זה שהשגתם ולבחון האם המקרה שייצגתם אתם תואם לתובע אחר במשרד עו"ד אחר ול"עזור לו" בתביעותו דרך התביעה שאתם ייצגתם? או שלא נהוג "לעזור" לעו"ד אחרים בתביעות כאלו ואחרות. או במילים אחרות: האם במקרים מסויימים יש שיתוף פעולה עם משרד עו"ד אחר ועזרה הדדית לתובעים כמו שהצד השני- הבית חולים מחפה אחד על השני ב- "קשר שתיקה של רופאים- קושי בהשגת חוות דעת רפואיות" מקווה כי הבנתם את שאלתי. בברכה, הודיה

30/04/2014 | 15:14 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

להודיה שלום רב, השאלה לא ברורה אך אם מדובר בקשר בין עורכי דין, הרי שבדרך כלל יש קשרים בין עורכי הדין המתעסקים באותו תחום. בברכת בריאות שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית