פרסום תביעה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/04/2014 | 15:34 | מאת: הדס

עו"ד שלום רב, אשאל בקצרה. האם ניתן לפרסם תביעה ברשלנות רפואית שהתובעים והבית חולים הגיעו להסכם פשרה שישולם לתובעים כסף? או שלא ניתן לפרסם פשרות ברשלנות רפואית כי זהו התנאי העיקרי של חברת הביטוח לבוא ולהתפשר? או שבכלל פרסום התביעה שהגיעה לפשרה נתון בכלל לתובעים ולשיקול עו"ד המגטפלים בתובעים? בברכה, הדס

25/04/2014 | 13:02 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

להדס שלום רב, פרסום הסכם פשרה תלוי בהסכם הפשרה. חברות הביטוח של קופות החולים ובתי חולים פרטיים דורשים כי כחלק מהסכם הפשרה יתחייב התובע שלא לפרסם פרסום פומבי את המקרה והסכם הפשרה. בברכת בריאות, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית