ניתוח אף

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/02/2014 | 12:50 | מאת: אני

לפני כ6 שנים עברתי ניתוח פלסטי באף מתחילתו ראיתי שהאף אינו סימטרי מצד אחד בולט יותר ומצידו השני בולט פחות וגם נחיר אחד חתוך יותר והשני חתוך פחות. בשנתיים האחרונות התחילו להווצר שקעים רבים על גבי האף כל הקצה אינו סימטרי האף סולד וארוך פשוט אינני יכולה להסתכל על עצמי יותר במראה. האופציה היחידה שלי לתיקון היא הזרקת חוצמזה הידרואלית שעלי לתחזק אותה כל שנה בעלות של 4000 שח. כשחזרתי למנתח שניתח אותי לפני כשנה.. הם לא זכרו אותי והמזכירה שלו שאלה אותי "מזה מי ניתח אותך ככה" כשהוא קיבל אותי הוא היה חסר סבלנות וניסה לנפנף אותי והתחמק מאחריות אמר לי שאני אשלם לו 1500 שח והוא יזריק לי בוטוקס לאף למלאות את השקעים. כמובן שברחתי כל עוד נפשי בי כי אני לא מוכנה להיות השפן נסיונות שלו. אינני יכולה לשלם במשך כל חיי (אני בת 24) 4 אלף שח בשנה בשביל לתקן את האף שעשה לי. האם יש עילה לתביעה?? (לפי מה שאני יודעת הרבה תבעטו אותו והוא פשט רגל) והאם העובדה שעברו 6 שנים לא תשנה זאת?

10/02/2014 | 15:25 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, כדי לברר האם היתה רשלנות במקרה אותו את מתארת, יש לפנות לעו"ד המתמחה בתיקי רשלנות רפואית על מנת שיוכל לברר לעומק את נסיבות המקרה. בין היתר עוה"ד אליו תפני יאסוף את כל התיעוד הרפואי הרלבנטי ויתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלה האם הניתוח ו/או הטיפול שלאחריו בוצעו באופן רשלני וכן לשאלת הנזקים שנגרמו לך ומשמעותם. מבלי להתייחס למקרה ספציפי, ככלל תביעות אזרחיות ברשלנות רפואית מתיישנות כעבור 7 שנים מיום האירוע (אולם יש לכך חריגים שקצרה היריעה מלפרט כאן), ולכן מומלץ לברר העניין בהקדם. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית