אבחון שגוי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

21/01/2014 | 09:08 | מאת: לילך

היי...לבני בן השנתיים בוצע אבחון במכון התפתחות הילד ונמצא כסובל מאוטיזם..הבדיקה כללה מעקב התנהגותי והתפתחותי . כמה חודשים לאחר מכן בצענו אבחון במקום אחר שם נאמר כי בננו בריא.. האם מדובר כאן ברשלנות רפואית המאפשרת תביעה ? האם ניתן לתבוע תביעה אחרת את המכון כמו עוגמת נפש ? היי..

21/01/2014 | 09:56 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

לילך שלום רב, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית כדי שיבדוק לעומק את נסיבות המקרה. באופן כללי ניתן לומר כי על עורך הדין יהיה לברר מה מידת הנזק שנגרם בגלל האבחון השגוי לכאורה, והאם הוא מצדיק הגשת תביעה ברשלנות רפואית, שכן מדובר בהליך משפטי מורכב ארוך וכרוך בהוצאות כספיות ניכרות. בברכה וכל טוב, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית