מבקש הכרעה בהתלבטות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

17/12/2013 | 12:58 | מאת: גיא

לפני שנה אשתי ילדה את בננו בבית חולים במרכז הארץ. הלידה הייתה קשה מאוד ונמשכה שעות ארוכות, המיילדת סרבה להפנות אותה לניתוח קיסרי למרות שהיא לא הצליחה ללדת. התוצאה- חתכים גדולים ועמוקים שהצריכו את אשפוזה של אשתי למשך שלושה שבועות כשהיא בקושי יכולה לזוז, כיום יש לה בעיה עם דליפת שתן שליטה בסוגרים, כאבים בעת קיום יחסי מין וגם קושי לשבת לאורח זמן, מה שפגע לה גם בתפוקת העבודה. החלטנו לתבוע את בית החולים ואנחנו מסתייעים במשרד עו"ד ברג רובין. שאלתי היא האם עמותות הזכויות הרפואיות ("חלית נפצעת"), יכולות עשויות לשמש כטיפול תומך לעבודת העורך דין או שלמעשה פעולתם זהה ועורך הדין יכול להדריך אותי מספיק? בנוסף, האם עורכי דין יכולים להתלוות אליי לוועדות רפואיות של הביטוח הלאומי ולייעץ לי, כלומר לנו לי ולאשתי. תודה על תשובתתכם

17/12/2013 | 18:52 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

גיא שלום רב, מאחר והינכם מיוצגים על ידי משרד עו"ד מומלץ להתייעץ בנושא איתם. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

11/01/2014 | 22:43 | מאת: לא חלתי

חברה למתן שירותים של הכנת מסמכים שאינן משפטיים מןל מוסדות ואין להם סמכות כמו עורכי דין! הפרסומת חדרה למוח שכבר הפכ למותה אבל גם כל הכבוד לפרסןם המסיבי ממכם לומדים על כח הפרסומת לשטיפת מוח!

מנהל פורום רשלנות רפואית