הליך גישור תקצוב בית חולים.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/12/2013 | 14:24 | מאת: הדס

ד"ר רובינשטיין ועו"ד יקירביץ שלום רב, בכתבתו של עו"ד יקירביץ השיקולים הזרים של מנהלי בתי חולים. הוסבר כי התשלום לתובעים במידה ומגיעים להסכם פשרה, יוצא מהבית חולים עצמו. שאלתי : האם ( מנסיונכם רב השנים) אחד השיקולים של בית חולים ממשלתי לסחוב את ההצעה חודשים רבים ואף מעל שנה. הוא "חוסר במזומנים"? האם בית חולים ממשלתי שמקבל תקצוב מהמדינה מידי שנה, יותר קל לו ( במידה ועו"ד המייצג ממליץ) להגיע להסכם פשרה בחודשים הראשונים של השנה החדשה עקב קבלת התקציב החדש שקיבל לתפעול הבית חולים, או שלא כך הדבר? בברכה והמשך יום נעים, הדס

02/12/2013 | 14:59 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

הדס שלום רב, מאמרו של עו"ד יקירביץ הינו בגדר מאמר דעה בלבד ואין בו כדי להיכנס למכלול השיקולים שבניהול תיק או ניהול משא ומתן לפשרות. כל תיק הוא עולם ומלואו והשיקולים של בתי החולים הם שונים ומגוונים. בכבוד רב ובברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית