אבחון שגוי בעת אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/11/2013 | 15:36 | מאת: אלינה

שלום רב ! אבא שלי עבר השתלת שאנט , ולאחר כחודש ימים הובהלנו למיון בעקבות הקאות ... אבחון ראשוני היה ניקוז יתר בשאנט ובוצע כיוון שאנט, לאחר התדרדרות נוספת במצבו נאמר לנו כי מה שנראה כניקוז יתר הוא בעצם דימום בגזע המח מצבו החמיר בשל הדימום , ובסיטי הבא שבוצע התגלו מספר דימומים נוספים ... במשך כחודש היה מחוסר הכרה / מעורפל ... וכעת מרותק לכסא גלגלים, חסר יכולת לדבר ועוד פגיעות שונות . האם ישנה עילה לתביעה במצב זה ?

03/11/2013 | 17:12 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

לאלינה שלום וברכה, המקרה המתואר סבוך והאינפורמציה שניתן לקבל במסגרת יעוץ בפורום אינה מאפשרת התייחסות ספציפית. על פני הדברים, במקרה של התקנת שנט יש לבדוק לפרטי פרטים את האינדיקציה להשמת השנט, את דרך הפעולה של ההשמה והבקרה לפעולת השנט, את התגובה של הצוות הרפואי לאחר ההתדרדרות הראשונה במצב וכיוצא באלה, בדיקות הדורשות את כל התעוד הרפואי ועוד. נוכח המתואר אני ממליץ להתיעץ עם עורך דין שמתמצא בתחום הרשלנות הרפואית, שיהיו לו כל הפרטים שבידכם, שיאסוף את כל החומר הרפואי הרלבנטי ויבדוק עם מומחה רפואי מתאים האם ניתן לטעון לרשלנות. בברכת רפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית