שאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

31/10/2013 | 10:37 | מאת: צ'שר

אמא שלי החלה לסבול מהקאות וכאבי ראש בשבוע שעבר ביום רביעי, ביום חמישי הגיעה לקופ"ח ושם קיבלה אינפוזיה בלבד, למחרת שוב החל אצלה התקף הקאות וכאבי ראש, ובשישי בערב היא נסעה למיון עם אבי בבלינסון, ביום למחרת שוחררה בטענה כי מדובר בוירוס. במוצ"ש שוב היה התקף דומה, וביום ראשון בקופ"ח היא הופנתה למיון בשיבא, כלומר את הבדיקות CT שהיה צריך לעשות בבלינסון כבר בשישי בלילה עשו רק בראשון בשיבא, כעת היא בהשגחה ,ובטיפול תרופתי (היא בהכרה מלאה ואנחנו מחכים שלחץ הדם ירד). האם יש מקום להתלונן על הזלזול שנתקלנו בו במיון בבלינסון?

31/10/2013 | 17:52 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, בשאלתך חסרים פרטים אודות נסיבות המקרה, כמו למשל לא ברור מה היו הממצאים ב-CT. כך או כך, אם לדעתכם נתקלתם ביחס מזלזל, ניתן לפנות להנהלת בית החולים בדרישה לבירור העניין. בכבוד רב ובברכת רפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית