פגיעה בכף יד ימין

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/10/2013 | 15:11 | מאת: לילי

שלום, אני בת 53, עברתי לפני כחודשיים ניתוח לב מעקפים , עקב הצרות בעורק ראשי 95% . התעוררתי מהניתוח עם נימול וחולשה בכףואצבעות יד ימין, וגם עם שטף דם גדול לאורך זרוע יד ימין. היה קושי בהזרקת חומרי ההרדמה. מטופלת בפיזיותרפיה והמצב ללא שינוי. מומחה כף יד טוען כי אצטרך ניתוח והפנה אותי להתקנת סד לילה. ה אם יש עילה לתביעה לרשלנות רפואית? עדיין לא חזרתי לעבודה, האם יש מקום לתביעה בביטוח לאומי בגין נכות ? תודה, לילי

24/10/2013 | 08:02 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

לילי שלום רב, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית כדי שיוכל לאסוף את כל התיעוד הרפואי הרלבנטי בעניינך ועמו לפנות בהתייעצות לרופא מומחה מתאים בשאלה האם הנזק ליד הוא תוצאה של רשלנות או שמא סיבוך מוכר בניתוחים מהסוג הזה. המומחה הרפואי אף יוכל לחוות דעה מה שיעור הנכות שנגרמה לך, האם מדובר בנכות זמנית או לצמיתות וכיו"ב. עורך הדין אף יוכל להעריך את הנזקים הכספיים שנגרמו לך (הפסד של ימי עבודה/כושר השתכרות/עזרת צד ג' ועוד). לגבי ביטוח לאומי, יתכן ומגיעה לך קצבת נכות כללית, אולם גם לגבי זה הדברים מחייבים בחינה ובדיקה של שיעורי הנכות והפגיעה התפקודית שנגרמו לך. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית