מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

12/08/2013 | 12:54 | מאת: יוסי

בס"ד מה ניתן לעשות במצב של ניתוח אחרי 2 פריצות דיסק.הוועדה הרפואית נתנה 19% נכות.וכתבה שיש הבדל בהקפי הירך של 2 סנטימטר ושאין דילדול שרירים (שזה שקר כי גם סנטים נחשב דלדול) ובועדת ערער מבלי לבדוק כתבו שההקפים זהים (שזה שקר גס כי לא ניתן להכחיש הבדל של 2 סנטימטר) ושאין דלדול. מה ניתן לעשות???? תודה מראש

14/08/2013 | 18:15 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יוסי שלום רב, מומלץ כי תפנה לפורום העוסק בביטוח הלאומי, שם וודאי תוכל לקבל תשובות מקיפות לשאלותיך. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית