דיספלזיה בירך

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

04/08/2013 | 13:20 | מאת: ענת

בת שנה עם פריקת ירך מולדת דיספלזיה גילו רק עכשיו האם זה רשלנות רפואית ואם יש עילה לתביעה אם כן את מי תובעים בתודה מראש

04/08/2013 | 17:43 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ענת שלום רב, על מנת לבחון את טענת הרשלנות, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום. עורך הדין יוכל לאסוף את כל התיעוד הרפואי הרלבנטי ולברר את השתלשלות האירועים בשנה שחלפה בצורה מעמיקה. עורך הדין אף יוכל להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלת הרשלנות. רק אז יוכל עורך הדין לייעץ האם ישנה עילת תביעה וכן נגד מי היא קיימת. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית