אורתודנטיה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

22/07/2013 | 14:33 | מאת: יוסי

יש לי לסת צרה בצד ימין "סגר אחורי צלבי" המלווה בפתיחת פה עם קליקים וסטייה לסת שמאלית לימין. הלכתי לאורתודנט ועברתי טיפול אצלו יחד עם כירורגיה. מה שנעשה לי בכירורגי זה "השתלת עצם סינטטית" בחניך הימני הצר. ובאורתודנט גשר בלבד. לאחר 2-3 שנים של טיפול מה שקורה זה לסת עליונה הורחב צד אחד וכרגע היא א-סימטרית, ההרחבה לא בוצעה כמו שצריך,עדיין יש לי סגר אחורי לסת העליונה לא מכסה לגמרי והשיניים העליונות לא בעמדה ימנית יותר לתחתונות כפי שצריך להיות. קו אמצע לא תואם. האם מדובר ברשלנות מצידו של האורתודנט והכירורגיה? הרשלנות בכך שהשתלת עצם מיותרת(אורתודנט אחר טען מיותר) והשתמש בגשר בלבד ולא במכשיר להרחבה כך שהלסת תישאר סמטרית. כל הסבל שעברתי היה לשווא. הרשלנות בנזק לסת לא סמטרית ואולי אם לבדוק נזק בלתי הפיך ללסת או לשיניים

22/07/2013 | 16:22 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ליוסי שלום וברכה, על פני הדברים נראה כי כדאי לבדוק את המקרה על ידי מומחה, שיחווה דעתו בדבר איכות וטיב הטיפול. אני מציע כי תפנה לעורך דין שמתמחה בתחום הרשלנות הרפואית, שיפנה לקבל חוות דעת של מומחה רפואי בתחום הספציפי. עורך הדין יוכל לשקול גם את כדאיות הגשת תביעה. בברכת בריאות שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

22/07/2013 | 17:04 | מאת: יוסי

תודה על תשובתך,כשאתה אומר שמומחה יבדוק אם ניתן טיפול רפואי כראוי ומידת נזק אם יש, הכוונה היא לבדיקה רגילה של רופא הממליץ אם יש נזק עוד לפני כתיבת חוות הדעת? האם יש הוצאות כלשהן בשלב המקדים? (בירור אם כדאי) תודה.

מנהל פורום רשלנות רפואית