תצהיר עד רופא מומחה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/07/2013 | 16:56 | מאת: הדס

עו"ד יקירביץ ד"ר רובינשטיין שלום רב, "תצהיר עדות ראשית לפני הכרעת פסק דין" מהו תצהיר עדות ראשית של רופא בבית משפט מעבר לחוות דעתו? 1) האם תצהיר רופא מומחה, הינו השלב האחרון בתביעות רשלנות לפני הכרעת פסק דין של שופט? לאחר שכבר הוגשו שאלונים, חוו'ד רפואיות, גישור כושל בין הצדדים.. 2)עד לכמה עלולה להגיע עלות תצהיר עד רפואי מומחה שכבר לקח עבור חוו'ד הרפואית שכתב עשות אלפי שקלים ? אשמח למענה, המשך יום נעים, הדס

02/07/2013 | 08:43 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

הדס שלום רב, לקראת ניהול שלב ההוכחות בתיק נהוג להגיש תצהירי עדות ראשית של בעלי הדין (ויתר העדים), המחליף למעשה את החקירה הראשית הנהוגה בבית המשפט. רופא מומחה הנותן חוות דעת בתיק מטעם מי מהצדדים אינו נדרש לתצהיר עדות ראשית, אלא חוות דעתו היא כעדות בשבועה ועליה יוכל להיחקר במהלך המשפט (בשלב ההוכחות) במסגרת חקירה נגדית, על ידי הצד שכנגד. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית