תצהיר מומחה רפואי - חוות דעת מומחה רפואי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/06/2013 | 16:02 | מאת: תמר

עו"ד יקירביץ /ד"ר רובינשטיין, הנכבדים שלום רב, מדוע רופא הכותב למי מהצדדים חוו'ד ובו הוא מצהיר(!) בסוף חוות דעתו כי ידוע לו היטב שחוות דעת שקרית הינה עבירה פלילת, שוב מחוייב בשלב מתקדם מאוד של המשפט לפני פסק דין שופט, להגיש שוב תצהיר. א. מדוע כך הדבר בתביעות נזיקין? ב. מה אמור להיות בתצהיר שלא נרשם בחוות דעתו. אשמח למענה מקצועי מצידכם לשאלתי. בכבוד רב ובברכה, תמר

23/06/2013 | 18:44 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

תמר שלום רב, שאלתך כללית ולא ברורה דיו. חוות הדעת הרפואית כמוה כדין עדות בשבועה. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית