רשלנות בביצוע ברית מילה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

17/06/2013 | 13:44 | מאת: תמר

הבן שלי (כיום בן 2.3) עבר ברית מילה ע"י רופא ( ראש מחקלת אורלוגיה בבי"ח וולפסון) אחרי הברית הרופא לא הגיע לביקורת כנדרש בדיעבד הסתבר שהרופא חתך רק עשירית מן העורלה וכיום בשל עודף רב מאוד של עורלה והידבקויות של עור עודף לעטרה ( יש בידי מסמך רפואי המאשר זאת) אני נאלצת להכניס בעוד כחודש את בני לחדר הניתוחים. אנחנו המומים ומודאגים ומעבר להוצאה הכספית אנו מתמודדים גם עם עוגמת נפש רבה , האם יש כאן עילה לתביעה?

18/06/2013 | 10:36 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

תמר שלום רב, על פני הדברים נראה שאכן יש מקום לבדוק לעומק את שארע. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיברר את נסיבות המקרה ויוכל גם להתייעץ עם רופא מומחה מתאים בשאלה האם הברית נעשתה בצורה רשלנית. עו"ד גם יוכל להעריך האם יש הצדקה להגשת תביעה בכל הקשור להיקף הנזק שנגרם. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית