תצהירים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

12/06/2013 | 11:41 | מאת: הדס

ד"ר רובינשטיין עו"ד יקירביץ שלום וברכה, בניהול משפט ברשלנות רפואית, מדוע כל מס' דיונים מבקשים תצהירים מהצדדים. ברגע שמוגשת התביעה, חברת הביטוח מבקשת תצהיר - שאלונים. ובעלי המקצוע המעורבים בתיק מבקשים תצהירים ... האם רופא שכותב חוו'דמטעמו למי מהצדדים, זה לא תצהיר מטעמו? מדוע הוא צריך למלא שוב תצהיר? אשמח באם תבהירו לי נק' זו. שנהייה רק בריאים! בברכה, הדס.

12/06/2013 | 14:25 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

הדס שלום רב, שאלתך כללית למדי אך אנסה לעשות מעט סדר. בניהול תיק רשלנות רפואית יש מספר שלבים בהם מוגשים מסמכים הערוכים כתצהיר: בין היתר מוגשת חוות דעת רפואית באופן זה וכן מענה על שאלונים מוגש אף הוא כתצהיר. בנוסף נהוג להגיש לקראת ניהול שלב ההוכחות תצהיר עדות ראשית של בעלי הדין המחליף למעשה את החקירה הראשית הנהוגה בבית המשפט. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית