עילה לתביעה?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

20/05/2013 | 10:17 | מאת: ציפי

אני בת 56 .לפני 4 שנים עברתי ניתוח להחלפת מסתם אאורטלי.לפני 9 שנים עברתי ניתוח להסרת 2 בלוטות בעקבות אדנומה של הפאראתירואיד.בגיל 20 היה לי הודג'קין עם כל ההשלכות..ובין לבין עוד כל מיני ארועים. בפניה למל"ל לקבלת הקלות במיסוי , נכות וכד' נדחיתי. האם יש עילה לתביעה חוזרת /נוספת? תודה

20/05/2013 | 14:17 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ציפי שלום רב, מומלץ כי תפני לפורומים העוסקים במוסד לביטוח לאומי. שם וודאי תוכלי לקבל מענה הולם וממצה לשאלתך. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית