התרשלות בתהליכי הפריה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

30/04/2013 | 17:10 | מאת: מיטל

שלום רב אני בתהליכי פריון והפריה חוץ גופית בשלב הקפאת העוברים נתבקשו אנשי המעבדה ע"י הרופא להקפיא כל עובר בניפרד בכדי שאוכל להחזיר בכל פעם עובר אחד. הסתבר כי הוקפאו העוברים בזוגות, מה שאומר שבכל תהליך החזרה אחד מהם יזרק. האם זו התרשלות? ואם כן מה עלי לעשות? הרי את שנלקח אין להשיב תודה

02/05/2013 | 14:05 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מיטל שלום רב, מבלי להיכנס לפרטי המקרה שנסיבותיו אינן ידועות לנו דיו ומבלי להיכנס לעובי הקורה של הנהלים והכללים המגדירים את הליכי הקפאת עוברים, אכן יש מקום לבדוק את טענת הרשלנות. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיבחן את האפשרויות העומדות בפניך. מובן כי את הנעשה אין להשיב ובמקרה כזה כל שניתן הוא לפעול לקבלת פיצוי הולם בגין שארע ולוודא כי הדבר לא יתרחש עוד. בברכה ובהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית