פגיעה נפשית על ידי מעביד

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

29/04/2013 | 11:38 | מאת: א.ל.

אני עובד (כרגע מושעה) בבית חולים טירת כרמל .לפניי כ3 שנים שפכתי על עצמי חומר דליק במשרדי מנהל בית החולים . במקום נוכחו כ10 אנשים .נתקפתי התקפת זעם וכעס שלא שלתתי על עצמי .אומנם לא התנעגתי בצורה אלימה פיזית .אבל ביקשתי בשעת המעשה שיפסיקו להתעלל בי ויפסיקו להעליל עלי עלילות .יש בידי היסטוריה של התנגשויות עם הנהלת בית החולים והוחכות לכך שהתעללו בי. היום אני מטופל בכדורים (ציפרלקס).את התיק במשטרה סגרו ואני נמצא בהליך משמעתי שהוכח שהתעללו בי . אבל מנסים להלביש עלי סיפור של ניסיון להצית מנהלת אדמיניסטרטיבית .ויש לציין שמצבי הנפשי גרוע יותר כיום ממצבי אז בגלל שאני מושעהה והמחשבות על על העתיד מתסכלות אותי . האם אני יכול לתבוע את המעסיק .

29/04/2013 | 14:01 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

א.ל. שלום רב, אנו ממליצים לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת לבחון לעומק את נסיבות המקרה המורכב וכן את האפשרויות העומדות בפניך. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית