קבלת תוצאות אבחון

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/03/2013 | 12:36 | מאת: מאיר

מדובר בקבלת תוצאות אבחון פסיכודיאגנוסטי בהליך משפטי שהנתבעת הפנתה אליו את התובע המבקש לקבל את כל התוצאות לפני שימסרו לפיסיכאטר ותכתב חוו"ד מטעם הנתבעת. בחוק זכויות החולה מדובר ברשומה רפואית, האם רשומה רפואית = רשומה פסיכולוגית ? בחוק הפסיכולוגים ותקנון האתיקה מדובר במטופל. האם מטופל = מאובחן ? תודה.

02/04/2013 | 16:02 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מאיר שלום רב, מדבריך עולה כי עניינך מצוי בבירור בבית המשפט. אם כך, מומלץ ביותר להפנות את שאלתך לעורך הדין המטפל בך ומכיר היטב את נסיבות המקרה. הינך מתאר הליך משפטי שבו אתה מבקש לקבל תוצאות של בדיקות עזר שנערכו על ידי הנתבעים. על כן, הנתבעים הם אלה שיעבירו את תוצאות הבדיקות וככלל נהוג לעשות כן במרוכז ביחד עם כל חוות הדעת. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

03/04/2013 | 12:19 | מאת: מאיר

איני מיוצג עתה. אני רוצה לקבל את תוצאות האבחון לפני חוו"ד כדי לסנן מתוכה נתונים שאינם רלבנטיים לתביעה לבל יהיה בידי הנתבעת כלים נוספים לנגח אותי.

מנהל פורום רשלנות רפואית