טינטון כאבי ראש

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/02/2013 | 21:46 | מאת: יעקב

אני בן 55 סובל מטינטון וירידה בשמיעה עקב פגיעה בעבודה . יש לי 15% ניכות צמיתה מהמל"ל. 10% על טינטון ו5% על ירידה בשמיעה. תקופה ארוכה אני סובל מאוד במיוחד מרעשים שגורמים לחצים וכאבי ראש ועצבים. חיפשתי חומר רפואי בנושא ולפי כל הסימנים אני סובל מאי סבילות לרעש[ היפראקוזיס]ברצוני לדעת האם המל"ל מכיר בהיפראקוזיס כהחמרת מצב ואם יש טיפול אני ממש סובל אודה על העזרא

14/02/2013 | 10:57 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יעקב שלום רב, לצורך תשובה עניינית וממצה, אנא פנה לפורומים העוסקים בזכויות בביטוח הלאומי וכן לפורומים רפואיים בנושא בעיות שמיעה וא.א.ג. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית