גידול סרטני

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/02/2013 | 09:37 | מאת: יונית

בבדיקה של גנקולוג אונקולוג שנעשתה באוקטובר לא גילה הרופא גידול באזור השחלה - אגן . בדצמבר חודשיים לאחר הבדיקה של הרופא נעשתה בדיקת פאט סיטי ,נראה גידול בגודל 6 ס"מ על 5 ס"מ .לציין שלפני 3 שנים נותחתי בעקבות סרטן צוואר הרחם. האם ייתכן שרופא בכיר לא רואה ממצא כזה חודשיים קודם. האם יש מקום לרשלנות רפואית.כיום אני בטיפולים כימותרפים + הקרנות בתודה יונית

03/02/2013 | 09:30 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

יונית שלום רב, כדי לענות על השאלה האם היתה במקרה זה רשלנות מצד הרופא, כדאי לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיבחן את החומר הרפואי הרלוונטי בעניינך ויבין לעומק את פרטי המקרה לרבות ההיסטוריה הרפואית שלך, עם אילו תלונות הגעת אל הרופא, איזה בדיקות נערכו לך וכיו"ב. אז יתייעץ עורך הדין עם מומחה רפואי מתאים בשאלה האם היה כאן איחור לא סביר בגילוי הגידול. מומחה רפואי, למשל בתחום האונקולוגיה, יוכל לחוות דעתו גם בשאלה האם אבחון מוקדם יותר של חודשיים, צפוי היה לשנות לטובה את אופי הטיפולים שנאלצת לעבור ואת אופי התקדמות המחלה. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית