בקשה לביצוע חוות דעת מתוקנת

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/01/2013 | 10:00 | מאת: גידי בן

שלום רב, לפני כשנתיים אמא שלי עשתה חוות דעת אצל אורטופד אצל לצורך תביעה שיש לה (חוות דעת משפטית) אצל רופא שהומלץ לנו ע"י עו"ד המטפל בתביעה. כיום ישנה החמרת מצב אצל אימי ומיכוון שהוא קבעה לה 20 אחוזים נכות פניתי אליו על מנת שיתן את דעתו המקצועית שוב ויתקן את חוות הדעת. מיותר לציין כי שילמנו המון כסף על חוות הדעת. פניתי אליו אתמול ומזכירתו חזרה אליי אתמול בטענה כי אין לו זמן לעשות תיקון של חוות דעת!! ולאחר שהלנתי בפניה היא אמרה שהוא כבר לא מתעסק עם זה. מה ניתן לעשות??

28/01/2013 | 16:13 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

גידי שלום רב, בהנחה והתביעה עודנה מתנהלת בבית המשפט, מומלץ כי תפנה בסוגיה זו לעורך הדין המטפל בתיק. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית