האם יש עילה לתביעה?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/01/2013 | 12:11 | מאת: מירי

הייתי אתמול בטיפול לייזר עשירי להסרת שיער. במהלך הטיפול כאב בצורה שלא כאב לי מעולם. כשאמרתי למטפלת על כך, היא אמרה שבשלב זה של הטיפולים אין ברירה וצריך להשתמש בדרגות גבוהות של חום. במשך כל הלילה סבלתי מכאבים איומים, וכבבוקר גיליתי שכל האזורים המטופלים מצולקים בכויות שחורות. האם יש עילה לתביעה של המכון? או שיש צורך לבדוק האם מדובר בכויות שיחלפו או ישארו? תודה

02/01/2013 | 09:17 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מירי שלום רב, ניתן לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית בטיפולי לייזר, על מנת שיבחן תוך התייעצות עם רופא מומחה בתחום, האם הכוויות הן תוצאה של רשלנות בטיפול או שמא סיבוך מוכר ומתקבל על הדעת. לעניין הנזק, אכן תעלה השאלה האם יוותרו צלקות לצמיתות או שהכוויות יחלפו מבלי להותיר סימנים משמעותיים. לכך יש משמעות לגבי מידת הנזק שנגרם לך מהטיפול, דבר שישפיע בין היתר על גובה הפיצוי שניתן לדרוש במידה ותוכח רשלנות. בברכה והחלמה מהירה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית