טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/12/2012 | 22:29 | מאת: דורית

אמא שלי עברה טיפול שיניים שכולל הרכבת שתי תותבות חלקיות בלסת עליונה ותחתונה. בפעם הראשונה הורכבו השיניים לפני כחודש וחצי והיא לא יכלה להישאר איתם מאחר והם לחצו לה, החניכיים התנפחו, נוצרו פצעים בפה והיא לא יכלה לאכול. לאחר מספר השחזות ע"י הרופא שלא הועילו, החליט הרופא להחליף את התותבות. לאחר לקיחת מדידות כ4-5 פעמים בהבטחה שהפעם השיניים יהיו מוצלחות יותר הורכבו שוב השיניים אתמול (4 חודשים מהפניה הראשונה). והפעם המצב חמור יותר, אימי לא יכולה לאכול, לדבר והיא סובלת מכאבים עזים, התנפחות החניכיים ופצעים בפה. את השיניים היא הוציאה לאחר יום שלם של סבל עם כדורים נגד כאבים ללא יכולת לאכול. אבקש לדעת האם הרופא צריך להחזיר לי את הכסף? אנחנו לא מעוניים בשיניים חדשות. לא נראה שהוא מסוגל לספק לנו שיניים מתאימות.

30/12/2012 | 17:46 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

דורית שלום רב, כדאי להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום רפואת השיניים על מנת שיבחן תוך היוועצות עם רופא מומחה בתחום, האם הטיפול בוצע כראוי או שמא הרופא התרשל בטיפול, ובמידה ואכן הייתה רשלנות מהן האפשרויות המשפטיות העומדות בפניי אמך. בהצלחה ובברכת רפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית