למה????????

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/11/2012 | 19:56 | מאת: גליה

הרופא שלח אותי לבצע בדיקת mri גבי(גב עליון) ובתשובה התברר שיש לי 3 פריצות דיסק בגב התחתון... כשהמפענח רשם יותר מחצי עמוד לרופא על הבדיקה בגב התחתון שבמקרה בספירת חוליות הוא ראה מה קורה שם ושהבדיקה לא מכוונת לגבהים אלו בכלל. רופא אחר שלח אותי לבצע emg שיצא לא תקין. כשחזרתי לרופא הראשון הוא סרב להכניס את הביקור ואת הנתונים למחשב כאילו לא הייתי שם.כשהתעמתתי אתו הוא אמר שלא חייב שבדיקת emg שנויה במחלוקת ולא אמינה. הדבר מריח לי לא כשר.. מה קורה כאן?????

18/11/2012 | 09:20 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

גליה שלום רב, נסיבות המקרה אינן מספיק ברורות, אך בכל מקרה אם יש לך תלונה בנוגע להתנהלותו והתנהגותו של הרופא המטפל בך, ניתן לפנות לפניות הציבור בקופת החולים או במשרד הבריאות בבקשה כי המקרה יבדק. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

18/11/2012 | 10:54 | מאת: גליה

ואם נגרם נזק?הבדיקה הלא רלוונטית נעשתה אחרי יותר מחצי שנה שהתפתלתי מכאבים והגעתי לאשפוז כשלא יכולתי ללכת.שם נאמר לי שיש לי צניחת כף רגל ולכן עשו לי emg שכאמור יצא לא תקין. חזרתי אליו אחרי האשפוז וזו הייתה ההתנהלות שלו.

מנהל פורום רשלנות רפואית