רשלנות רפואית - ניתוח

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/10/2012 | 22:27 | מאת: פלונית

שלום בשנת 1992 עברתי כריתת כיס מרה בטן פתוחה. מאז סובלת מסימפטומים רבים כגון: כאבים במקום הניתוח, הידבקויות, נפיחויות, גזים, בחילות מלאות והקאות לעיתים עייפות ותשישות. שילשולים ועצירויות. בנוסף אי שליטה על הסוגרים שתן וצואה. דיבטיקולוזיס עם סעיפים רבים במעי, גסטריטיס קשה, הרנייה, רפלוקס, gerd.כשכל אלו כתוצאה מכריתת כיס המרה- הידבקויות. האם ניתן כאן להגיש תביעה לרשלנות רפואית מהם סיכוייה אם כן ועל איזה סכום כספי ניתן להגיש את התביעה. אודה לכם על תושבה

24/10/2012 | 10:03 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, אין די נתונים בשאלתך על מנת לחוות דעה האם הייתה כאן רשלנות רפואית או שמא, למשל, מדובר בסיבוכים של הניתוח. בכל מקרה, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית. עו"ד יוכל לברר את נסיבות המקרה לעומק ואם יש צורך יפעל להוצאת התיעוד הרפואי הרלוונטי בעניינך ויתייעץ עם מומחה רפואי מתאים על מנת לבחון את שאלת הרשלנות. כמובן שמבלי לדעת מה בדיוק התרחש במהלך הטיפול בך וללא שידוע האם ישנה עילת תביעה, בלתי אפשרי להעריך סיכויים. לגבי סכום התביעה, הדבר תלוי בנזק שנגרם לך כתוצאה מהטיפול, כמו למשל כמה ימי עבודה הפסדת? האם את זקוקה לעזרה בסידורי היומיום? האם יש לך הוצאות רפואיות רבות ועוד. בברכה ובריאות שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית