רשלנות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

17/10/2012 | 21:21 | מאת: דליה

שלום רב לעורך דין אני בת 50 לפני כשנה וחודשים עברתי,טיפולי שורש,מבנה ,וגשר כתרים של חמש שיניים.מיד בזמן טיפולי השורש,התחלתי להרגיש כאבים בשן,ובחניכיים.שנה שלמה,סבלתי מכאבים,ועדיין,שנה שלמה נתן לי אנטביוטיקה.קיבלתי שכל והלכתי למומחה של טיפול שורש.הוא אמר לי לתדהמתי,שהרופא שיש לי סדק באחת הכתרים,כלומר הוא שבר לי שן ,ועל שה הרכיב את הגשר.זאת אומרת בשן מספר עשרים ושבע יש סדק,שזה גורם לכל הכאבים ונפיחות.ניגשתי לרופא אמרתי לו שיש בעיה ,הוא מצידו רוצה עוד פעם לעשות לי טיפול שורש,לאחר ברור,טיפול שורש שמתחדש לא מצליח,יכול להיות שאצטרך ניתוח בחניכיים. כמה כסף אני צריכה לדרוש בגין הסבל הפיזי,הריצות,והכדורים שבמשך שנה בלעתי ,סתם .עלי לציין שעד שלא הלכתי למומחה,הוא המשיך לטעון שאני צריכה כדורים.אני לא מעונינת לטפל אצלו.מאחר שחטפתי כבר טראומה ממנו.תודה רבה מראש.נ ב כסף לשיקום הפה אדרוש בנפרד .אולי אצטרך ניתוח בחניכיים או שתלים.תודה רבה.

18/10/2012 | 10:16 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

דליה שלום רב, כדאי בנסיבות אלה להתייעץ עם עו"ד המתמחה ברשלנות ברפואת שיניים שיוכל לבחון לעומק את המקרה ואף להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים. עו"ד אליו תפני יוכל גם להעריך את גובה התביעה, אם כי לגבי ראש הנזק של כאב וסבל אותו את מזכירה בשאלתך, הסכומים הנפסקים ככלל אינם גבוהים מאוד. בהצלחה ובריאות שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית