עו"ד יקירביץ תודה על המענה - ברשותך חידוד התשובה.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/10/2012 | 22:14 | מאת: יעל

עו"ד יקירביץ היקר שוב שלום. במידה ורופא "רשלן סדרתי" - נניח כדוגמא נוירוכירוג / גניקולוג, שטעות אחת רשלנית יכולה להרוס חיים שלמים - מוות - נכות קשה. נתבע בשלושה מקרים בהם רשלנותו מוכחת כיצד השופטים מסכימים כי יגיעו להסכם פשרה ללא פרסום כי הרופא א' הורשע בעבר במעשה רשלנות 1/2/3 וכן הלאה...? הינכם כעו"ד ודומכים אולי מפצים תובע/ת שנפגע ( שירות טוב למרות הכל ) אך עושים נזק עצום ושירות רע בהסכמי הפשרה שהציבור הרחב "הבריא" לא יודע במה הרופא התרשל ובכמה מקרים ( להוציא את מקרה - (אלונה דיסקין - ד"ר איילון לחמן ) פרופ' יקירביץ שני מקרים ) וכן ד"ר רוסו הרופאה המרדימה ... באילו מקרים חמורים הרופאים יצאו ללא עונש ובאילו כן ? אשמח לקבל את תשובתך המקצועית. רק בריאות !! יש בריאות יש הכל. יעל.

03/10/2012 | 10:24 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יעל שלום, אכן את מעלה סוגיה חשובה שעו"ד מתחבטים בה לא פעם. בסופו של יום אין מקרה דומה למשנהו והשאלה האם ראוי לסיים תיק בפשרה ומה יהיה טיבה, תבחן על פי נסיבותיו הייחודיות של כל מקרה. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית