בדיקת אבהות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

30/07/2012 | 21:15 | מאת: אבי

שלום אני בן 27 ויש לי חששות שאבא שלי הוא לא האבא הביולוגי בגלל קשר שהיה לאמא שלי לפני המון שנים, רציתי לדעת אם אני יכול לבצע בדיקת אבהות ללא ידיעת ההורים שלי כלומר לקחת איזשהו משהו עם ד.נ.א של אבא שלי למשל שערה ולעשות את בדיקת האבהות....תודה..

31/07/2012 | 08:56 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אבי שלום רב, פורום זה עניינו מענה על שאלות בנושא רשלנות רפואית. כדאי לפנות לפורומים העוסקים בבדיקות אבהות, למשל פורום בנושא דיני משפחה. בהצלחה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית