תלונה על רופא פרטי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/07/2012 | 11:56 | מאת: סלעית

שלום. בעקבות מצב רפואי מסוים הופניתי לרופא גסטרו, בפגישתנו הראשונה שארכה 3 דקות בה הוא מישש מעט את בטני, שאל אם אני בלחץ ועוד כל מיני שאלות כלליות אמר שנראה לו שמדובר בכבד שומני אך יש לבדוק בכל זאת את הבטן וקבע לי בדיקה שבה מכניסים צינור לקיבה. הודיתי לו ושילמתי על הייעוץ. הגעתי לפגישתנו השנייה לצורך הבדיקה עצמה שעבורה לקחתי יום חופש מהעבודה (בגלל זריקת הטשטוש) וגם בעלי איחר ללכת לעבודה (כי צריך מלווה) - לאחר הזריקה (!) ניסה הרופא להכניס את הצינור לגרוני אך אני התכווצתי (מתבקש, לא?) הרופא התעצבן עליי, אמר שגם ככה כנראה אין לי כלום בבטן ושהוא לא מתכוון לעשות לי את הבדיקה וכך שלח אותי לדרכי. אז שילמתי כסף, הפסדתי יום עבודה, קיבלתי זריקת טשטוש ולבסוף מה שיצא לי מזה זה רק קבלה של יחס משפיל ומעליב ללא בדיקה רפואית אמיתית. הרופא הוא פרטי - היכן אפשר להתלונן עליו? תודה מראש על עזרתכם.00000000

24/07/2012 | 17:18 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

סלעית שלום רב, תוכלי לפנות בתלונה לנציב קבילות הציבור במשרד הבריאות. בהצלחה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית