אינסולין לבמיר או לנטוס מה עדיף?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

29/02/2012 | 18:28 | מאת: יבלו

אבי מטופל בלבמיר פעמים ביום בבוקר 12-14 יחידות ןבערב 10 יחידות משתדל להיות מאוז אבל לפעמי(לאחר מאמץ בחדר כושר ) נכנס להיפו ברמות 50-60. נאם כדאי לעבור ללנטוס. בתודה יבלו

שלום יבלו ההבדלים בין לנטוס ללבמיר קטנים. יחידת לבמיר לפעמים חלשה יותר מיחידת לנטוס. ככ' יתכן ומשך פעילות לבמיר קצר יותר מלנטוס. לגבי היפוגליקמיה לאחר פעילות גופנית- יש לצפות זאת- להוועץ ברופא הסוכרת לגבי האפשרויות השונות כגון- ירידה במינון האינסולין או מעקב אחר סוכר ואכילה לפני /אחרי הפעילות. חשוב להוועץ ברופא הסוכרת בנושא בכדי להתאים את הטיפול באופן מיטבי לאורך החיים של אביך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול