לנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

25/02/2012 | 18:36 | מאת: מני

לכל החולים המזריקים לנטוס באופן כללי.על מנת לקבל תוצאות טובות של רמת הסכר בדם.חיבים ליבדוק את ;רמת הסכר בדם,לפחות שלוש פעמים ביום.ליפני כל ארוחה ולהוסיף לפי הצורך גם ניו-רפיד .בכמות מיזערית.אני באופן אישי היצלחתי.וכמובן צריך להיתיעץ עם הרופא המטפל.

שלום מני חולים המשתמשים רק בלנטוס, לא תמיד נזקקים למדידות חוזרות של סוכר. בדרך כלל הזמן החשוב הוא בבוקר. לגבי המשך היום, מומלץ להוועץ ברופא הסוכרת. מדידות במהלך היום נותנות מידע חיוני לגבי מצב הסוכרת במהלך היום. לגבי אפשרויות הטיפול, ניתן להוסיף תרופות שונות ובינהן נובורפיד. אין שילוב אחד שיעיל וטוב לכולם. טיפול בסוכרת מסוג 2 בזריקות אינסולין קצר פעולה לאורך היום עלול לגרום לעלייה במשקל וארועי נפילת סוכר. הנכון הוא להיות במעקב רופא סוכרת ולהתאים את הטיפול התרופתי לחולה לפי צורכיו.

29/02/2012 | 19:13 | מאת: מני

ד"ר אלדור שלום אני מישתמש בלנטוס שנתים בערך ואני מודד את רמת הסוכר בדם ליפני כל ארוחה ולפי התוצאה אני מזריק עד 4 יחידות רפיד היות והלנטוס משפיע באיטיות על רמת הסוכר,אני גם מישתמש ברבע כדור גלובן,ליפני כל ארוחה וחצי כדור גלוקומין,יש לציין כי חליפה זאת ניתפרה למעני לאחר שנים של ניסיונות,על ידי ד"ר שומר על פרטיות ממכון סכרת של קופת החולים,שומר על פרטיות

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול