סוכרת 5-6 שנים לא מאוזנת[סוג2]

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

28/01/2012 | 07:40 | מאת: יובל

לאחרונה מטופל ganuet+amaryl בהמלצת דר לויט מימרפאת סכרת מכבי אסותא פ"ת .בבדיקת דם לפני שבוע a1c 7.1 אך בבדיקה בבוקר בבית המכשיר מראה ערכים גבוהים בין150 ל 200 מיתנזר מאכילה בלילה ,רופאת המישפחה העלתה amaryl ב3 מ,ג בעוד חצי כדור אני מוסיף לזה פעילות גופנית השאלה אים ברמות שלי רצוי להזריק אינסולן כמו כן אני מקבלtritace 5 mg +amlwo5 ללחץ דם תודה מראש יובל

שלום יובל מחקרים הראו שטיפול באמריל יעיל באופן זמני. עם הזמן ערך הסוכר מתחיל לעלות והחולה יוצא מאיזון. שינויים במינון התרופה לא תמיד מועילים במצב זה. בנוסף, במצב בו אתה מתעורר עם ערכי סוכר גבוהים בבוקר, שילוב של טיפול באינסולין בזאלי לפני השינה עשוי להועיל. יש כמובן לשלול ארועי היפוגליקמיה ליליים העלולים לגרום לכך. מומלץ להוועץ בנושא ברופא הסוכרת שלך. חשוב לזכור שאין נוסחא אחת מנצחת בטיפול ויש להתאים את הטיפול לחולה ולאורך חייו. כך שהמשך מעקב אצל רופא הסוכרת חיוני בכדי לשמור על איזון הסוכר.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול