לחוץ רוצה תשובה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

17/01/2012 | 15:53 | מאת: אליהו

אני בן 42 בריא. יש כולסטרול גבוה ללא כדורים. וסוכר בדרך כלל 96 98 בבדיקה לפני אחרונה היה 103 נלחצתי והתחלתי לשמור ללא עוגות ללא ממתקים והליכה. בבדיקה השניה אחרי שבועים עלה הכולסטרול וגם הסוכר 106. איך להתיחס לזה ןאיך לשמור מה לעשות לחוץ ודואג תודה

שלום אליהו נשמע שאתה במעקב של רופא משפחה. עליית ערך סוכר מעל 100 בצום נחשבת למצב טרום סוכרתי . הטיפול הנכון הוא הקפדה על אורח חיים- פעילות גופנית והמנעות מהשמנה. לגבי הכולסטרול, על פי גורמי הסיכון האחרים שלך, יש לקבל החלטה לגבי אופי הטיפול בו ויעד הטיפול. אני ממליץ לך להמשיך להקפיד על אורח החיים ולהמשיך את המעקב אצל רופא המשפחה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול