ויקטוזה וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

11/01/2012 | 11:19 | מאת: חניתה

שלום ד"ר אלדור! אני משתמשת בויקטוזה כחודש וחצי ,במינון של 1.2 ואיני מרגישה ירידה בתיאבון. האם עליי להגדיל את כמות ההזרקה של הויקטוזה?בנוסף אני מטופלת בגלוקומין שלוש פעמים ביום ונובונורם 3גר' ליום.ערכי הסוכר אינם יורדים אלא להפך! האם עליי להמשיך בטיפול זה או לנסות לשנות? הH1C 10.2 .סוכר בצום 242 ואני אוכלת נכון.

שלום חניתה המינון האפקטיבי המלא של ויקטוזה הוא 1.8מג' ביום. מאידך פעולתו על הסוכר בצום חזקה מזו של בייטה אך עדיין חלשה בהשוואה לאינסולין. פעמים רבות ניתן לנסות לשלב טיפול זה עם אינסולין בזאלי לפני השינה. טיפול זה נמצא יעיל במחקרים אך צריך להעשות במעקב הדוק של רופא סוכרת.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול